temp

 a la Carte

 

Brood

Assortiment met roomboter, aioli,  pesto, oli, aceto en kruidenboter        € 5,95

        

Voorgerechten:

 Voorjaars tuin,V                                                                                          € 15,00

Verse groenten, kruiden, bloesem, asperge en bewerkte groenten

 

Carpaccio van rund,                                                                                      € 17,50

Carpaccio van gemarmerde ossenhaas, truffelkaas en bloemkoolcrème

 

 

A la minute Gerookte Zalm                                                                          € 17,50

Schots gerookte zalm, asperges, uitloopei, kaviaar en wasabi

 

 

Tonijn                                                                                                              € 17,50

Gegrilde tonijn, sesam, zeewier, Chinese radijs en soja

 

 

Zeebanquet                                                                                                      € 19,50
Paling, coquille, tonijn, garnalen met zilte ingelegde mini groenten

 

 

Eend met vijgen                                                                                              € 19,50

Roulleau van eend met lever, bonbon van Pata Negra en vijgen

 

 

Ganzenlever                                                                                                    € 19,50

Gebakken ganzenlever met brioche, karamel, appel en appelstroop

 

 

Degustation                                                                                           €  29,50

Zeven kleine gerechtjes van de a la carte kaart als proeverij geserveerd

 

 

 

 

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

 

Zwolse Mosterd V                                                                                         €  9,95
Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

 

 

Kalfsbouillon                                                                                                   € 12,50

Kalfsbouillon met paddenstoelen, kruiden en truffel   

 

 

Kreeftensoep                                                                                                    € 15,00

Kreeftensoep met gebrande langoustine en cognac

 

 

Warme tussengerechten:

 

Ravioli met aspergeV                                                                                    € 15,00

Open ravioli van knolselderij met asperge en

 

 

Coquilles                                                                                                         € 19,50 

Gebakken Coquilles met bloemkool en notenkruim

 

 

Tompouce                                                                                                        € 19,50

Tongfilets met zeebanquet, zilt bouquet en lichte botersaus

 

 

Kalfszwezerik                                                                                                  € 19,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met bloedworst, selderij en morilles

 

 

Kreeft                                                                                                                € 19,50

Halve kreeft met polderbintje, kaviaar en botersaus

 

 

 Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

 

Hoofdgerechten:

 

Asperges   V                                                                                                  € 25,00

Asperges met eitje, peterselie, kriel, roomboter, nootmuskaat en truffel

 

Asperges Flamande                                                                                        € 25,00

Asperges met Boeren ham, ei, aardappel, botersaus, nootmuskaat

 

 

Kabeljauw                                                                                                               € 27,50

Kabeljauwrugfilet afgelakt met sesam, vadouvan en gezoete uicrème 

 

 

Zeebaarsfilet                                                                                                   € 29,50

Gebrande zeebaarsfilets met zeewier, polderaardappel en kreeftensaus

 

 

Zeetong                                                                                                            € 29,50

500 gram zeetong in de roomboter gegaard met garnituur  

Desgewenst gefileerd

 

 

Poldereend                                                                                                       € 27,50

Eendenborst met gekonfijt boutje, eigen bitterbal en bietensaus

 

Kalfs sucade                                                                                                    € 27,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met bataat

 

Biefstuk , Dry Aged                                                                                         € 29,50

Gemarmerde biefstuk met getruffeerde aardappel en paddenstoelen                                          

Surf en Turf,                                                                                                   € 32,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

 

Lam                                                                                                                   € 29,50

Gebraden rugfilet met –kotelet, basilicum, knoflook en groene kruiden

 

Supplements:

Ganzenlever                € 7,50

Truffel                         € 3,00 per gram

Vlaamse Frieten         € 5,00 per portie

 

 

 

 

Kaas:

 

 

Regionale en Iternationale Kazen                                                                                            € 15,00

met Rinze appelstroop, noten, vijgen, appel en brood   

 

 

 

Desserts:

 

Crème bruleé                                                                                                   € 9,50

Vanille, Gember, boerenroom en ecologische rietsuiker

 

 

Hemels en Aarde                                                                                             € 9,95

Baba warm geserveerd met kruim van noten uitgeserveerd met ijs

 

 

Louboutin                                                                                                        € 9,95

Eetbare naaldhak van pure chocolade, gevuld met seizoensfruit en sorbet

 

 

Soufflé                                                                                                              €  9,95

Souffle met seizoensfruit, sorbet en munt

 

 

Grand Dessert                                                                                                 € 15,00

Proeverij van huisgemaakte patisserie