temp

 a la Carte

Brood

Assortiment met roomboter, aioli,  pesto en kruidenboter                         € 4,95

        

 

Voorgerechten:

 

 Herfst tuin,V                                                                                                 € 15,00

Vergeten groenten, kruiden en rogge

 

 

 

Carpaccio van rund,                                                                                      € 17,50

Vers gesneden carpaccio van gemarmerde ossenhaas en truffelkaas

gele bloemkoolcrème, chips en aceto

 

  

Gerookte Zalm                                                                                       € 17,50

3 bereidingen van gerookte zalm met wasabi, wakamé en yuzu

 

  

Coquille met pata Negra                                                                           € 19,50

Coquille met notenolie, pata Negra, amandelen en geschifte vinaigrette

 

  

Zeebanquet                                                                                                      € 19,50

 Paling, coquille, tonijn, garnalen met zilte ingelegde mini groenten

  

Marbré  van kalf en lever                                                                              € 19,50

Terrine van gebraden kalf,  eendenlever, appel en biet

 

 

Ganzenlever                                                                                                    € 19,50

Gebakken ganzenlever met brioche, karamel, appel en appelstroop

 

 

 

 

 

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

 

Zwolse Mosterd V                                                                                         €  9,95

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

 

Herfst Bouillon                                                                                                € 12,50

Kalfsbouillon met paddenstoelen, hert en truffel

 

 

 

 

Warme tussengerechten:

 

TempuraV                                                                                                     € 15,00

Krokant gefrituurde bospaddenstoelen met wasabi-soja

 

Coquilles                                                                                                         € 17,50  

Coquilles, licht gekarramellisserd, bloemkool, knol en curry

 

Tompouce                                                                                                         € 19,50

Tongfilets met zeebanquet, zilt bouquet en lichte botersaus

 

Kalfszwezerik                                                                                                  € 19,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met bloedworst, selderij en morilles

 

Hollandse Hoender                                                                                        € 19,50

Hoender gevuld met paddenstoelen en noten, peulvruchten en bataat

 

 

 

 

 

 Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Vegetarische Creatie V                                                                               € 25,00

Portabello gevuld met risotto,  groenten, vers geschaafde truffel en botersaus

Tempura V                                                                                                    € 25,00 In tempura bereidde groenten en paddenstoelen met wasabi-bietensaus

 

 

 

Kabeljauw                                                                                                               € 27,50

In curryboter gegaarde rugfilet met een ravioli van lardo en oester 

 

Tarbotfilet                                                                                                       € 29,50

Gegrilde tarbotfilet met zeewier,  polderaardappel en kreeftensaus

 

Zeetong ( heel of gefileerd)                                                                   € 35,00

Klassiek bereidde zeetong met roomboter, garnittur apart  geserveerd

 

 

 

Boerderij eend                                                                                                 € 25,00

3 bereidingen; op de huid gebakken, lever en bitterbal

 

Kalfs sucade                                                                                                   € 27,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met bataat

 

Biefstuk                                                                                                            € 29,50

                    Gemarmerde biefstuk met getruffeerde aardappel en paddenstoelen                                          

Surf en Turf,                                                                                                    € 32,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

 

Hertenrugfilet                                                                                                 € 35,00

Gebraden hertenrugfilet met kool, appelstroop, bundelzwam en jus

 

Supplements:

Ganzenlever                € 7,50

Truffel                         € 3,00 per gram

Vlaamse Frieten         € 5,00 per portie

 

 

 

Kaas:

 

 

Regionale Kazen                                                                                             € 15,00

met Rinze appelstroop, noten, vijgen, appel en brood   

 

 

 

Desserts:

 

Crème bruleé                                                                                                  € 9,50

Vanille, Gember, boerenroom en ecologische rietsuiker

 

Hemels en Aarde                                                                                           € 9,95

Baba warm geserveerd met kruim van noten uitgeserveerd met ijs

 

Louboutin                                                                                                       € 9,95

Eetbare naaldhak van pure chocolade, gevuld met seizoensfruit en sorbet

 

Winterkoninkjes                                                                                             € 9,95

“Kalter”aarbeien, peper, gember, munt en “erf 1” roomijs

 

Soufflé                                                                                                             €  9,95

Souffle met seizoensfruit, sorbet en munt

 

Grand Dessert                                                                                                 € 15,00

Proeverij van huisgemaakte patisserie