temp

 a la Carte

Brood

Assortiment met roomboter, aioli,  pesto en kruidenboter                         € 4,95

      

Voorgerechten:

 

 Groe(n)ten uit de Koekoek,V                                                                      € 15,00

Dagverse groenten uit IJsselmuiden met kruiden en bloemen

 

 

Steak Tartaar;V

 van Opperdoezer Ronde, tomaat, komkommer, ui, ei en mosterd

 

 

 

 

Carpaccio van kalf,                                                                                       € 15,00

Gerookte en gebraden kalf, bietensla,ingelegde uitjes en Campereilanderkaas  

 

 

 

Gerookte Zalm                                                                                       € 15,00

Schots gerookte zalm, gesneden -, tartaar- , met een bitterbal en sorbet

 

 

 

 

Hollands Welvaren;                                                                                 € 17,50

Gepoft Bintje met gemarineerde garnalen, wasabi crème en kaviaar

 

 

 

 

Zeebanquet                                                                                            € 19,50

 Paling, coquille, tonijn, garnalen met zilte ingelegde mini groenten

 

 

Marbre van kalf, paling en lever                                                                  € 19,50

Terinne van gebraden kalf, gerookte paling en eendenlever met biet    

 

 

 

 

 

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

 

                             Zwolse Mosterd V                                                                                         €  9,95  

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

 

Bouillon                                                                                                           € 12,50

Kalfsbouillon met paddenstoelen, ossenhaas en truffel        

 

 

 

 

Warme tussengerechten:

 

TempuraV                                                                                                     € 15,00

Krokant gefrituurde bospaddenstoelen met wasabi-soja

 

 

  Coquilles                                                                                                         € 17,50

Coquilles met notenolie, knoflookgarnalen en bereidingen van bloemkool

 

 

Tompouce                                                                                                         € 19,50

2 zeetongfilets met een vulling van zeefruit en crème van vadouvan

 

 

Kalfszwezerik                                                                                                  € 19,50

Krokant gebakken zwezerik, gebrande amandelkruim en morillesjus

 

 

Chef’s Burger                                                                                                 € 19,50

Brioche, ossenhaas, biet, truffelkaas, aioli en eendenlever

 

 

 Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Vegetarische Creatie V                                                                               € 25,00

Risotto met ravioli, groenten, vers geschaafde truffel en botersaus

 

 

Kabeljauw         van Urk                                                                                        € 27,50

Rugfilet van kabeljauw, zacht gegaard in sesamboter met dragonsaus

 

 

Grietfilet                                                                                                           € 29,50

In notenolie gebakken,  zilte groenten, Hollandaise en Japanse dressing

 

 

Zeetong ( heel of gefileerd)                                                                   € 35,00

400-500 gram zeetong, klassiek bereid, met garnituur apart geserveerd

 

 

Hollands Maishoender                                                                                  € 25,00

Hoenderfilet, ingerold met beukenzwam en noten, bietenjus, truffel en mais

 

 

Boerderij eend                                                                                                 € 25,00

Op het vet gegaarde tamme eend met bieten/acetostroop en veldgroenten

 

 

Kalfsribeye                                                                                                      € 27,50

Gegrilde ribeye afgelakt met ” glacé”,  cantharellen en beukenzwam

 

 

Biefstuk uit de Chateau Briand                                                                   € 29,50

Mooiste en Malste biefstuk met mini Bintjes, paddenstoelen en jus

 

 

Surf en Turf,                                                                                                    € 32,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

 

 

Tournedos Rossini                                                                                          € 35,00

Malse biefstuk (200 gr) met gebakken ganzenlever en vers geschaafde truffel

 

 

 

Kaas:

 

 

Regionale Kazen                                                                                             € 15,00

met Rinze appelstroop, noten, vijgen, appel en brood   

 

 

 

Desserts:

 

Vers fruit met Sorbets                                                                                     € 9,50

Seizoensfruit met sorbet van limoen en frambozen

 

 

Hemelse modder                                                                                             € 9,95

Chocolade mousse met couli, fruit en frisse sorbet

 

 

Cheese-cake Caramel                                                                                     € 9,95

Cheesecake, krokante rietsuiker, vers fruit, limoen, caramel en sorbet

 

 

 Grand Dessert                                                                                                € 15,00

Proeverij van huisgemaakte patisserie

 

 

Soufflé                                                                                                             €  9,95

Souffle met seizoensfruit, sorbet en munt

 

                                                       

De  BOOM                                                                                                       €  9,95

 Boom gevuld met huisgemaakte patisserie en bonbons