temp

Bestellijsten

Wij verzorgen uw diner en hapjes tijdens de Kerstdagen en Oud & Nieuw zonder dat u in de keuken hoeft te staan bestellingen kunnen worden opgestuurd, gemaild of telefonisch worden doorgegeven, brengen of ophalen in overleg

Fingerfood en Slowfood

code Kleine hapjes zo op tafel altijd lekker Prijs aantal Sub totaal
001 olijven mix Provençaals € 2.50  
002 Zalmtartaar met bieslook € 2,95  
003 Knoflook garnaaltjes € 2,95  
004 Gemarineerde haring met dille, honing en ui € 2,95  
005 Pikante Spaanse halve balletjes € 2,95  
006 Kamper balkenbrij dobbelsteentjes € 2,95  
007 Champignons met knoflook en roomkaas € 2,95  
008 Dadels met chorizoworst in spek gerold € 2,95  
009 Rode paprikaatjes gevuld met roomkaas € 2,95  
010 Geitenkaas met noten en kruidenhoning € 2,95  
011 Gerookte eend met vijgen € 2,95  
012 Vegetarisch, Gemarineerde groenten met gember € 2,95  
013 Gerookte zalm met limoencrème € 2,95  
014 Gemarineerde tonijn met wasabi mayonaise € 2,95  
015 Nachtoogkreeft met frisse sla en kaviaarcrème € 2,95  
016 Mousse van gevogelte met appel-peren chutney € 2,95  

 

Koude voorgerechten

code Menu a la carte per portie per persoon Prijs aantal Sub totaal
017 Frisse salade met geitenkaas en croutons € 4.50  
018 Carpaccio de Boeuf met sla, kaas en dressing € 5.00  
019 Gerookte zalm met limoen en kaviaardressing € 5.00  
020 Terrine van eendenlever met appelcompote € 7.00  
021 Oesters 000 met citroen, peper en schelp p/stuk € 3.50  
022 Wildpate met vossenbessen en frambozencouli € 3.50  

 

Warme voorgerechten of tussengerechten

code Menu a la carte per portie per persoon Prijs aantal Sub totaal
023 Koningsgarnaal( 125 gram) met cocktailsaus € 7.50  
024 Gebakken eendenlever met rode uiencompote € 7.50  
025 Coquilles St-Jacque met dragonsaus € 7.50  
026 Zwolse mosterd soep € 4,75  
027 Pompoensoep met crème fraiche € 4.75  
028 Wildbouillon met oesterzwam en kruiden € 4.75  

 

code Menu a la carte per portie per persoon Prijs aantal Sub totaal
029 Gegrilde zalmmoot met Hollandaise saus € 7,50  
030 Snoekbaarsfilet met Zwolse mosterd saus (200 gr) € 7,50  
031 Kabeljauwfilet met béarnaise saus ( 180 gr) € 7,50  
032 Tongfilets (2 stuks) met dragonsaus € 7,50  
033 Halve kreeft met botersaus en gratin € 15,00  
034 Hele kreeft met botersaus en kruidengratin € 27,50  

 

code Aardappel- en groentegarnituren a 80 gram Prijs aantal Sub totaal
035 Hete bliksem, aardappel, ui en appel € 2.50  
036 Mousseline van aardappel en knolselderij € 2.50  
037 groente, feestelijk en zeer smakelijk € 2.50  
038 Gestoofd peertje met kaneel, wijn en vanille € 2.50  
039 Rode kool met appeltjes € 2.50  
040 Stampot Boerenkool met kaantjes € 2.50  
041 Stampot hutspot met gehakt € 2.50  
042 Stampot zuurkool met spek € 2.50  
043 Erwtensoep met rookworst € 2.50  

 

code Vlees/wild gerechten per persoon a 180 gram Prijs aantal Sub totaal
044 Sucade in een eigen jachtsaus € 7.50  
045 wild zwijn gestoofd € 7,50  
046 Varkenshaas met champignon roomsaus € 7.50  
047 Biefstuk, het beste vlees van de koe € 7,50  
048 Hertenbiefstuk met wildjus € 7,50  

 

Desserts, toetjes en andere zoetigheden

code Desserts, toetjes en andere zoetigheden Prijs aantal Sub totaal
049 Crème brulee met rietsuiker en vanille € 4.95  
050 Chocolade taartje koud bereid € 4.95  
051 Warm chocoladetaartje uit de oven € 4.95  
052 Huisgemaakt taartje van appel en kaneel € 4.95  
053 Klein mini taartjes assortiment p/st € 2.95  
054 Bonbons assortiment per stuk € 0.35  

 

kerstdiner a table (kerstdiner staat vermeld op onze site www.debottermarck.nl

code Kerstdiner 2010 volledig bij u thuis gebracht Prijs p/p aantal Sub totaal
055 3 gangen diner €35.00  
056 4 gangen diner €45.50  
057 5 gangen diner €55.00  
058 6 gangen diner €59.50  

 

Gourmetten

code Gourmet pakket per 4 personen te bestellen Prijs p/p aantal Sub totaal
059 Gourmet vleespakket voor 4 personen € 5.95  
060 Gourmetpakket met stokbrood, saus, boter en salade € 7.95  

 

Schalen met feestelijke hapjes

code Schalen te bestellen per 10 personen Prijs p/p aantal Sub totaal
061 Koude schotel met paté, gerookte ham boeren ham en luxe worst, saus en garnituur € 3.50  
062 Visschotel; koude schotel met gerookte zalm, gerookte heilbot, garnalen, sauzen en garnituur € 4.50  
063 De Bottermarck;

Verwen schotel met vis, vlees, wild, sauzen en salade

€ 6.50  

                        Restaurant de Bottermarck, Broederstraat 23 8261 GN Kampen

038 3319542 / bottermarck@gmail.com / 0629478823 www.debottermarck.nl

[/ezcol_1half_end]