temp

Herfst a la Carte

Brood                                                                                                                € 4,95

Assortiment broodjes met roomboter, aioli,  pesto en kruidenboter

 

 

 

 

 

 

 

 

De  Tuin                                                                                                           € 9,50

Mini voorjaarsgroenten uit de tuin, rogge, kruiden en bloesem             

 

 

 

 

Langoustine met coquille                                                                              € 17,50

Gebrande langoustine met coquillecarpaccio, kaviaar en wasabi          

 

 

 

Carpaccio en Campereilanderkaas                                                              € 15,00

Carpaccio ingerold met biet, kruidensla, truffelkaas en minigroenten

 

 

 

 

 

 

 Kamper“Steur”                                                                                              € 15,00

Gerookte zalm, uitloopeitje, kaviaar, citroen en kruiden                          

 

 

 

 

 

Ode aan Paul Bocuse                                                                                     € 19,50

Lever, appel, brioche, karamel, limoen en peper                                       

 

 

  

 

Zwolse Mosterd                                                                                               € 9,50

 Zachte crème van grove Zwolse mosterd met crème fraiche          

 

 

 

Bouillon                                                                                                           €12,50

kalfsbouillon, uitgeserveerd, met paddenstoelen,  kruiden en truffel     

 

 

 

 

 

Kreeftensoep                                                                                                    €15,00

Kreeftensoep met zeefruit en wadkruiden, aan tafel uitgeserveerd         

 

 

  

 

St- Jacobsschelpen en knoflookgarnalen                                                   € 19,50

Gebakken Coquilles met vadouvan, soja, limoen en knoflook                

 

 

 

 

 

Tompouce van zeetong, zeefruit en gerookte paling                                  € 21,50

Zeetongfilet, sesamolie, coquille, langoustine en gerookte paling          

 

 

 

 

 Kreeft                                                                                                       € 21,50

Halve kreeft gegaard in thee met risotto, vadouvan en kreeftenschuim 

 

 

 

 

 

 

 voorgerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

 

 

 

 

Vegetarische Creatie                                                                                      € 25,00

Vegetarische creatie van de Chef met tempura en risotto

       

 

 

 

 

Tarbotfilet                                                                                                                 € 29,50

Tarbotfilet met zilte groentenjulienne en beurre blanc

 

 

Kabeljauw van Urk                                                                                        € 25,00

Zacht gegaarde rugfilet van kabeljauw met gebrande sesam en brandade

 

 

 

 

 

 

 Eend                                                                                                                € 25,00

 Op de huid gebakken en afgelakte eend met biet en knolselderij

 

 

Kalf uit de IJsseldelta                                                                                    € 25,00

 Zacht gestoofde kalfsrib van Brandrood met paddenstoelen

 

 

Lam                                                                                                                  € 27,50

Lamsrugfilet met kotelet, noten, gepofte knoflook, biet en dragon

 

 

 

Biefstuk                                                                                                            € 29,50

Mooiste stuk van de ossenhaas met rozenval, eigen jus en anijs

                                                                  met gebakken ganzenlever          € 35,00

 

 

Surf & Turf                                                                                                     € 29,50

Biefstuk, knoflookgarnalen, Vlaamse frieten en aioli

 

 

 

 

 

 

Regionale Kazen                                                                                             € 14,50

een selectie van regionale boeren kazen 

met Rinze appelstroop, noten, vijgen, appel en brood   

 

 

Appel ondersteboven                                                                                      € 9,50

Huisgemaakt taartje van appel, karamel en Boeren vanille roomijs

 

 

Hemelse modder                                                                                             € 9,50

Chocolademousse op drie manieren met gemarineerd fruit en sorbet

 

Ti  Ra Mi  Su                                                                                                   € 9,50

Eigenwijze creatie van Tiramisu

 

 

Crème bruleé                                                                                                   € 9,50

Crème met vanille, gember, zeezout, rietsuiker, krokant gebrand en roomijs

 

 

“Louboutin” met chocolade en bloesem                                                      € 12,50

  Eetbare naaldhak met aardbei, zachte mousse, bloesem en frambozensorbet

 

 

 

 Grand Dessert                                                                                                € 15,00

Proeverij van diverse huisgemaakte patisserie met een keur aan smaken

 

 

 

Soufflé van seizoensfruit en sorbets                                                             € 9,50

Soufflé van seizoensfruit geparfumeerd met limoen,

  vers seizoensfruit met eigen saus en sorbet.                                                       

 

 

                           

 

 

 

 

 

 

 

Café Gourmand

Koffie naar keuze

met een parade van bonbons, lollies en huisgemaakte patisserie            € 9,50