temp

 

Kerstmenu 2018

 

Aperitief met vegetarisch kerstbal

*****

Gerookte zalm en zalmtartaar met een koekje van zeewier, limoen en kaviaar

of

Taartje van gesneden ossenhaas, kaastuille, -bloem en kaviaar van aubergine

of

Wintertuin met okra, krokante tomaat, bundelzwam en groene vinaigrette

 

*****

Crème van Zwolse Mosterd

of

Bouillon van hertenkalf en morilles

 

*****

Coquille met Pata Negra, bloemkool, vadouvan en wasabi

of

Paté van wilde eend, pistache, gekonfijt boutje en eendenbitterbal

of

Venus Vase opgepot met risotto, truffel, rogge en bloemetjes

 

*****

Kreeft gevuld en gegratineerd met truffel – kaas

of

Sucade van Iberisch wild zwijn met kastanjes

of

Gepofte pompoen met krokantjes

 

*****

Portabella met Ravioli en ingelegde groenten

of

Tarbot met een ravioli gevuld met oester en Champagnesaus

of

Tournedos; beste biefstuk van het weiderund met knolselderij, krootjes en jus

of

Hertenrugfilet met rode kool, appel, steranijs, bospaddenstoelen

 

*****

Kaaswagen

Stilton, – in Port, Roquefort, Oude Kamper kaas, Tete de Moins, Epoisse

 

*****

Christmas in a Box

 

Koffie of thee &

Christmas Tree