temp

Herfst /Winter Menu 2016 / 2017

 

 Broodjes assortiment ( 6 st ) met roomboter, aioli, pesto, olijfolie en zeezout
€ 4,95

 

Gerookte zalm met wakamé , citroen, ei, kaviaar en wasabi

 

 Bataat met minigroenten, chips en kruiden   

 

Carpaccio van diamanthaas, rode biet, truffelkaas

 

*******

Zwolse mosterd soep

of

Heldere bouillon met paddenstoelen

 

*******

Coquilles, tijgergarnalen, curry en aceto**

of

Warm gerookte eend met vijgen

 

*******

           Kabeljauwrug met sesam, pesto en fettuccine van groenten

of

Risotto met paddenstoelen en kaasstructuren

of

Parelhoen, bospaddenstoelen, jus en herfstgroenten  

 

 

*******

 Regionale kazen met brood, chutney’s, druiven en noten**

 

*****

Crème Bruleé met boeren roomijs en karamel

of

Hemelse modder, chocolademousse, fruit en sorbet

 

 

3 gangen €35,00 / 4 gangen € 45,00 / 5 gangen € 55,00 / 6 gangen € 65,00

 

 

Wij zijn bekend met de allergenenwetgeving en kunnen uw eetpatroon aanpassen in het diner of in de lunch

**= supplement € 5,00 / ** hoofdgerecht € 10,00