temp

 

 

Seizoens-Menu 2019

 

 Broodjes assortiment met room & kruidenboter, pesto,  aiolie en olijfolie**

                                                              

*****

v Voorjaarstuin met gemarineerde groenten

of

Tartaar van Zalm

of

    Carpaccio van rund, kalf en biet

 

*****

 Mosterdsoep

of

Heldere wildbouillon

 

*****

 Asperges met uitloopei en peterselie

of

Garnalen op Oosterse wijze **

of

Ossenhaas met bundelzwam**

 

*****

 Risotto met truffelkaas en chips van groenten

of

Zacht gestoofde kalf uit ‘t Vechtdal

of

    Kabeljauw van Urk

 

*****

Regionale kaas **

of

chocolade, aardbeien, vanilleroomijs en oreokruim

 

Wij zijn bekend met de allergenenwetgeving en kunnen uw eetpatroon aanpassen in het diner of in de lunch

 

**€ 5,00 extra of € 10,00 als hoofdgerecht

2 gangen lunch € 25,00

Diner: 3 gangen € 37,50  , 4 gangen € 46,50,    5 gangen € 55,00