temp

 

 

Lente Menu 2018

 

 Broodjes assortiment ( 6 st ) met roomboter, aioli, pesto en kruidenboter

€ 4,95

 

Tartaar van Schots gerookte zalm met asperges en wasabi

of

 Tuin met minigroenten, asperge en kruiden

of

Carpaccio van gebraden en gerookte kalf, opgerold met bietjes,

regionale  kaas, pesto en aceto en picalilly

 

*******

Crème van Zwolse mosterd

of

Heldere bouillon met wilde paddenstoelen

 

*******

Coquilles met tijgergarnaal, curry en aceto**

of

Parelhoen met bospaddenstoelen, bietjes en basilicum

of

Ossenhaas met bundelzwam en morillesaus**

 

*******

Kabeljauwrugfilet met sesam, lichte botersaus en zilte groenten

of

Asperge Flamande ( ook vegetarisch)

of

Zacht gegaarde kalf met bospaddenstoelen en eigen jus

 

*******

 Regionale kazen met brood, chutney’s, druiven en noten**

 

*****

Aardbeien en -bavarois uit de koekoek met vanille ijs

of

Chocolademousse met frambozensorbet en gemarineerd fruit

 

3 gangen €35,00, 4 gangen € 45,00, 5 gangen € 55,00

Asperges extra te bestellen € 1,00 per stuk

 

Wij zijn bekend met de allergenenwetgeving en kunnen uw eetpatroon aanpassen in het diner of in de lunch

**= supplement € 5,00 / ** als hoofdgerecht € 10,00