temp

 

 

Seizoens-Menu 2018

Seizoens-Menu 2018

 

 Broodjes assortiment met roomboter, aioli, pesto en olijfolie**

                                                                                                              € 4,95

*****

v herfsttuin

of

Tartaar van Zalm

of

    Carpaccio van rund

 

*****

 Mosterdsoep

of

Heldere bouillon van kalf en hert

 

*****

 Risotto met truffelkaas

of

Coquille met bloemkool **

of

Biefstuk met rode biet **

 

*****

 Ravioli met groenten

of

Kalf uit ‘t Vechtdal

of

    Kabeljauw van Urk

 

*****

Regionale kaas **

of

Crème bruleé

of

Brandende chocolade

 

Wij zijn bekend met de allergenenwetgeving en kunnen uw eetpatroon aanpassen in het diner of in de lunch

 

**€ 5,00 extra of € 10,00 als hoofdgerecht

2 gangen € 25,00 , 3 gangen € 35,00, 4 gangen € 45,00, 5 gangen € 55,00