temp

Specials

Geen zin om met de feestdagen de hele dag in de keuken te staan , maar wel lekker willen eten?

Bestel uw diner bij Restaurant de Bottermarck

voor info

0383319542  of bottermarck@gmail.com

Gerookte zalm en zalmtartaar met een koekje van zeewier, limoen en kaviaar

of

Taartje van gesneden ossenhaas, kaastuille, -bloem en kaviaar van aubergine

of

Wintertuin met okra, krokante tomaat, bundelzwam en groene vinaigrette

 of

Crème van Zwolse Mosterd

of

Bouillon van hertenkalf en morilles

of

Coquille met Pata Negra, bloemkool, vadouvan en wasabi

of

Paté van wilde eend, pistache, gekonfijt boutje en eendenbitterbal

of

Venus Vase opgepot met risotto, truffel, rogge en bloemetjes

 of

Kreeft gevuld en gegratineerd met truffel – kaas

of

Sucade van Iberisch wild zwijn met kastanjes

of

Gepofte pompoen met krokantjes

 of

Portabella met Ravioli en ingelegde groenten

of

Tarbot met een ravioli gevuld met oester en Champagnesaus

of

Tournedos; beste biefstuk van het weiderund met knolselderij, krootjes en jus

of

Hertenrugfilet met rode kool, appel, steranijs, bospaddenstoelen

 of

Stilton, – in Port, Roquefort, Oude Kamper kaas, Tete de Moins, Epoisse

 of

Christmas in a Box

 

 

[/ezcol_1half_end]