.
Menu 2025
Herfst Menu 2025
Proeverij van zalm
*****
Rundercarpaccio
*****
Zwolse mosterd
*****
Coquille en tijgergarnaal
*****
Kabeljauwfilet .
*****
Kalf 48 uur gegaard
*****
Kaas uit alle windstreken, noot, stroop en brood
*****
Dessert van de Chef
*****
Koffie of thee naar keuze met bonbons
.
*************************************************.
.
A la Carte
proeverij van gerookte zalm aan tafel gerookt,
krokante zeewier, wasbi en limoengel
€ 25,00
.
Coquille en reuzegarnaal met bloemkool, curry
en een schuim van limoen en gin
€ 25,00
.
Ganzelever, Madelaine en brioche
chutney van vijgen en appel
€ 25,00
.
Zeeduivel,
€ 35.00
.
Ossenhaas,
met knolselderij , truffel en eigen jus met gerookte morilles
€ 45,00
.
Surf en Turf,
Ossenhaas met Reuzengarnalen en knoflook
Vlaamse frite en Aioli
€ 49,50
.
Hertenrugfilet
pompoen, rozemarijn, knoflook en cepes
€ 49,50
.
Sigaar van Kampen
Eetbare sigaar van pure chocolade met Kamper Whiskey
€ 15,00