temp

 

 

.

Menu 2025

Herfst Menu  2025

Proeverij van zalm

*****

Rundercarpaccio

*****

Zwolse mosterd

*****

Coquille en tijgergarnaal

*****

Kabeljauwfilet .

*****

Kalf 48 uur gegaard

*****

Kaas uit alle windstreken, noot, stroop en brood

*****

Dessert van de Chef

*****

Koffie of thee naar keuze met bonbons

.

*************************************************.

.

A la Carte

proeverij van gerookte zalm aan tafel gerookt,

krokante zeewier, wasbi en limoengel

25,00

.

Coquille en reuzegarnaal met bloemkool, curry

en een schuim van limoen en gin

25,00

.

Ganzelever, Madelaine en brioche

chutney van vijgen en appel

25,00

.

Zeeduivel,

35.00

.

Ossenhaas,

met knolselderij , truffel en eigen jus met gerookte morilles

45,00

.

Surf en Turf,

Ossenhaas met Reuzengarnalen en knoflook

Vlaamse frite en Aioli

49,50

.

Hertenrugfilet

pompoen, rozemarijn, knoflook en cepes

€ 49,50

.

Sigaar van Kampen

Eetbare sigaar van pure chocolade met Kamper Whiskey

15,00