temp

 a la Carte

Brood € 5,95

Oerbrood

met roomboter, aioli, pesto en kruidenboter

Voorgerechten:

Proeverij van minigroenten met kruiden.V € 15,00

Regionale groenten gemarineerd en ingelegd met kruiden

Carpaccio van rund en Pata Negra € 17,50

Vers gesneden carpaccio van dry-aged en licht gerookt koetsiersstuk

van Pata Negra, structuren van truffelkaas, chips en aceto

A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 17,50

Vers gerookte en tartaar van zalm, uitloopei, wakamé, kaviaar en wasabi

Cappuccino van garnalen en kreeft € 17,50

Vijf reuze garnalen, knoflook, zeegroenten en een schuim van kreeft

Terinne van eendenlever, vijgen, Madeleine en bloesem € 17,50

Terinne van eendelever, gelei van appel, vijgen, Madeleine en framboos

Zeebanquet € 24,50

Zalm, coquille, tonijn, garnalen met zilte ingelegde mini groenten

Degustation € 29,50

Proeverij van 7 kleine voorgerechtjes van de a la carte kaart

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

Zwolse Mosterd V € 9,95
Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

Bouillon met gerookte morilles € 12,50

Kalfsbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden

Pompoensoep V € 9,95

Romige soep van pompoen, geroosterde pompoen, creme fraiche en peterselie

Warme tussengerechten:

RavioliV € 17,50

Ravioli met bospaddenstoelen, truffel en kruidensaus

Coquilles in schelp € 19,50

Coquilles, knoflook, bloemkool, knol, appel, curry en Parmaham

Ganzenlever € 19,50

Gebakken ganzenlever, brioche, karamel, bietenstroop en krokante biet

Zeetongfilet € 19,50

verse zeetong met gestoofde prei, coquille en Bearnaisesaus

Kreeft op eigen wijze € 25,00

½ kreeft gegratineerd met polderaardappel, hoisin saus en truffel

Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

Hoofdgerechten:

Vegetarische Creatie V € 25,00

Creatie van de Chef met dagverse groenten als dim sum en sesam

Kabeljauw van Urk € 29,50

Filet van kabeljauwrug, edamame, zeezout met parmezaan

Tarbot filet € 37,50

Filet van Tarbot met zeewier, sesam en champagnesaus

Tompouce van zeetong en zeefruit35,00

Twee tongfilets in de roomboter gegaard met coquille, garnalen, gerookte paling en Hollandaise

Zeetong € 39,50

Gefileerd of geheel gegaard in de roomboter

Met garnituur en saus apart geserveerd

Kalfs sucade € 27,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus

Eend met gevulde canneloni € 29,50

Geroosterd eendenborst, canneloni met eendenlever en biet

Biefstuk Dry-Aged € 29,50

Gemarmerde biefstuk met gepofte aardappel, paddenstoelen en jus

Surf en Turf, € 32,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

Tournedos Rossini € 35,00

Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel

Hertenrugfilet € 35,00

gebraden rugfilet met rozemarijnboter hete bliksem, rode kool en jus

Kaas:

Kazen regionaal en internationaal € 15,00

met Rinze appelstroop, vijgen, appel en brood

Desserts:

Baba aan tafel geflambeerd € 9,95

warm taartje van pure chocolade met roomijs aan tafel geflambeerd

Creme bruleé € 9,95

zachte crème van gember, krokante suiker en geschaafde verse gember

Gevangen € 9,95

alle smaken gevangen in een dessert

Hemel op Aarde € 9,95

Chocolade, karamel met zeezout, fruit en munt

Soufflé € 9,95

Soufflé van vijgen met roquefort, ijs en druiven

Grand Dessert € 15,00

Proeverij van huisgemaakte kleine desserts voor de liefhebber