Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221006_183127.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221001_183547.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220628_195502.jpg

 a la Carte

.

Brood € 6,95

Assortiment van diverse broodjes

met roomboter, aioli, dippers en kruidenboter

Voorgerechten:

.

Herfst / Wintertuin V € 17,50

Regionale gemarineerde groenten, biet en kruiden

.

Carpaccio van rund € 19,50

Vers gesneden carpaccio van dry-aged , ingelegd met rode biet

en mosterdsla, truffel, Parmezaan en aceto

.

A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 19,50

Vers gerookte en tartaar van zalm, wakamé, kaviaar en wasabi

.

Tonijn € 19,50

Verse rode Tonijn gemarineerd met sesam, olie, wasabi-soja en cress

.

Terrine van eendenlever, vijgen en Madeleine € 19,50

Terinne van eendelever, gelei van appel, vijgen en Madeleine

.

Vitello Tonato” Carpaccio met verse tonijn 21,50

Rundercarpaccio met verse tonijn, truffelmayonaise en aioli

.

.

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

Zwolse Mosterd V € 12,50

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

.

Herfst Bouillon € 12,50

Kalfs- en wildbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden

.

.

Warme tussengerechten:

.

RisottoV € 17,50

Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel

.

Coquilles in de schelp geserveerd € 19,50

Coquilles, knoflookgarnalen, bloemkool, knol en curry

.

Garnalen potje € 19,50

Knoflookgarnalen met garnituur geserveerd in een potje

.

Ganzenlever21,50

Gebakken ganzenlever met Brioche, karamel en appelstroop

.

Biefstuk van de Runderhaas (100 gram)21,50

Gebakken biefstuk, langzaam gegaard met groenten en anijsjus

.

Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

.

.

Hoofdgerechten:

.

Vegetarische Creatie V € 25,00

Creatie van de Chef met verse ingrediënten uit de regio

Kabeljauwrugfilet € 29,95

Rugfilet van kabeljauw afgelakt met sesam, komkommer en zeekraal

.

Tarbot filet € 34,95

Filet van Tarbot met kreeftensaus

.

Zeetong € 35,00

2 zeetongfilets, gebakken in de roomboter met truffelboter.

.

.

Kalfs sucade € 29,95

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus

.

Biefstuk Dry-Aged € 32,50

Gemarmerde biefstuk met polderaardappel, paddenstoelen en jus

.

Surf en Turf, € 37,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

.

Tournedos Rossini € 39,95

Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel

.

Hertenrugfilet € 37,50

Gebraden hertenrugfilet met vijgen en wildjus

.

.

Kaas:

.

Kazen uit alle windrichtingen € 15,00

met Rinze appelstroop, druiven en geroosterd brood

.

.

Desserts:

.

Herfst/winter fruit € 9,95

vers seizoens fruit uit de regio met sorbets en roomijs

.

Hemel op Aarde € 9,95

Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem

.

Granny Smith € 9,95

Bavarois van appel met een klokhuis van gekonfijte appel,

groene chocolade en citroensorbet

.

Dessert van de Chef € 15,00

Laat u verrassen en verwennen door de zoete hand van de chef

.

.