temp

 a la Carte

.

Herfst kaart 2022

.

Brood6,95

Vers gebakken oerbrood

met roomboter, aioli, gerookte paprika mayonaise en kruidenboter

.

Voorgerechten:

Vegetarisch voorgerecht van de Chef € 15,00

Dagelijks wisselend gerecht met dagverse produkten uit de regio

.

Roos van Carpaccio € 19,50

Dun gesneden en gemarineerd runderhaas met bietjes,

ingelegde groenten en bereidingen van truffel

.

A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 19,50

Vers, aan tafel gerookte zalm, tartaar van zalm en gebrande zalmhaas,

wakamé, kaviaar en wasabimayonaise

.

Eendelever terrine € 19,50

Mousse van eendenlever, vijgen,gelei van appel en Madeleine

.

Tartaar de Bottermarck € 19,50

Vers gedraaid dry-aged ossenhaas met hoisin, mosterd en minigroenten

.

.

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

.

Zwolse Mosterd V12,50

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraîche

.

Bouillon € 12,50

Kalfsbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden

.

Pompoensoep € 12,50

Romige pompoensoep met een crumble van pompoenpitten

.

.

Warme tussengerechten:

.

TempuraV € 15,00

Bospadenstoelen in Japanse tempura beslag

.

Coquilles in schelp21,50

Coquilles, knoflook, garnalen, bloemkool, knol en vadouvan

.

Rode Mulfilet21,50

Mulfilet, licht gebrand, met groentenbouquet en zachte currysaus

.

Kalfswang21,50

48 uur gegaarde kalfswang met bietenjus en gerookte morilles

.

Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

.

.

Hoofdgerechten:

.

Vegetarische Creatie V € 25,00

Creatie van de Chef

.

Kabeljauwrugfilet met limoen€ 29,50

Rugfilet van Kabeljauw met een schuim van limoen en kruidenolie

.

Tompouce van zeetong & zeefruit32,50

zeetongfilets(2)met garnaal, coquille en botersaus

.

Zeetongdagprijs

Geheel gebakken of de 4 filets met garnituur

.

Eend € 29,50

Geroosterde borstfilet, gekonfijt boutje en eigen bitterbal

.

Biefstuk Dry-Aged 29,50

Malse biefstuk, bospaddenstoelen en gerookte morille saus

.

Surf en Turf € 35,00

Biefstuk dry aged met knoflookgarnalen, eigen jus, botersaus en dikke frieten

.

Tournedos Rossini € 39,50

Biefstuk, dry aged met gebrande ganzenlever en verse truffel

.

Hertenrug filet € 37,50

Rugfilet van hert, knol, pompoen, truffel en jus met eekhoorntjesbrood

.

.

Kaas:

.

Kazen uit alle windrichtingen € 15,00

met Rinze appelstroop, druiven,vijgen en brood

Desserts:

..

IJSParade € 9,95

diverse roomijs, sorbets en fruit aan tafel geserveerd

..

Hemels op Aarde € 9,95

Oppot potje gevuld met Hemelse modder, aarde en herfstsferen

..

Gevangen € 9,95

Gastronomische smaakbeleving met oesters

..

Tarte Tatin € 9,95

Op de kop gebakken appeltaartje met vanille roomijs

en karamel met zeezout

.

Soufflé € 15,00

Luchtige mousse van blauwe kaas, koffie en pure chocolade

aan tafel bereid met een keuze aan ijs