a la Carte
.
Brood € 6,95
Assortiment van diverse broodjes
met roomboter, aioli, dippers en kruidenboter
Voorgerechten:
.
Herfst / Wintertuin V € 17,50
Regionale gemarineerde groenten, biet en kruiden
.
Carpaccio van rund € 19,50
Vers gesneden carpaccio van dry-aged , ingelegd met rode biet
en mosterdsla, truffel, Parmezaan en aceto
.
A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 19,50
Vers gerookte en tartaar van zalm, wakamé, kaviaar en wasabi
.
Tonijn € 19,50
Verse rode Tonijn gemarineerd met sesam, olie, wasabi-soja en cress
.
Terrine van eendenlever, vijgen en Madeleine € 19,50
Terinne van eendelever, gelei van appel, vijgen en Madeleine
.
“Vitello Tonato” Carpaccio met verse tonijn € 21,50
Rundercarpaccio met verse tonijn, truffelmayonaise en aioli
.
.
Soepen:
Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd
Zwolse Mosterd V € 12,50
Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche
.
Herfst Bouillon € 12,50
Kalfs- en wildbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden
.
.
Warme tussengerechten:
.
RisottoV € 17,50
Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel
.
Coquilles in de schelp geserveerd € 19,50
Coquilles, knoflookgarnalen, bloemkool, knol en curry
.
Garnalen potje € 19,50
Knoflookgarnalen met garnituur geserveerd in een potje
.
Ganzenlever € 21,50
Gebakken ganzenlever met Brioche, karamel en appelstroop
.
Biefstuk van de Runderhaas (100 gram) € 21,50
Gebakken biefstuk, langzaam gegaard met groenten en anijsjus
.
Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden
.
.
Hoofdgerechten:
.
Vegetarische Creatie V € 25,00
Creatie van de Chef met verse ingrediënten uit de regio
Kabeljauwrugfilet € 29,95
Rugfilet van kabeljauw afgelakt met sesam, komkommer en zeekraal
.
Tarbot filet € 34,95
Filet van Tarbot met kreeftensaus
.
Zeetong € 35,00
2 zeetongfilets, gebakken in de roomboter met truffelboter.
.
.
Kalfs sucade € 29,95
48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus
.
Biefstuk Dry-Aged € 32,50
Gemarmerde biefstuk met polderaardappel, paddenstoelen en jus
.
Surf en Turf, € 37,50
Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli
.
Tournedos Rossini € 39,95
Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel
.
Hertenrugfilet € 37,50
Gebraden hertenrugfilet met vijgen en wildjus
.
.
Kaas:
.
Kazen uit alle windrichtingen € 15,00
met Rinze appelstroop, druiven en geroosterd brood
.
.
Desserts:
.
Herfst/winter fruit € 9,95
vers seizoens fruit uit de regio met sorbets en roomijs
.
Hemel op Aarde € 9,95
Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem
.
Granny Smith € 9,95
Bavarois van appel met een klokhuis van gekonfijte appel,
groene chocolade en citroensorbet
.
Dessert van de Chef € 15,00
Laat u verrassen en verwennen door de zoete hand van de chef
.
.