a la Carte
.
A LA CARTE 2023
Brood € 6,95
Oerbrood,
met roomboter, aioli, paprikamayonaise en kruidenboter, olie en aceto
Voorgerechten:
Terrine van gemarineerde rode biet en ingelegde seizoensgroentenV € 15,00
.
Carpaccio van rund € 19,50
Vers gesneden carpaccio van dry-aged ossenhaas,structuren van truffelkaas, chips en aceto
.
A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 19,50
Vers, aan tafel gerookte zalm, tartaar van zalm, wakamé, kaviaar en wasabi
.
Terinne van eendenlever, vijgen, Madeleine € 19,50
Terinne van eendelever, gelei van appel, Madeleine en framboos
.
Tartaar de Bottermarck € 19,50
vers gesneden Dry-aged ossenhaas met hoisin, mosterd, truffel en kwartelei
.
Soepen:
Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd
.
Zwolse Mosterd V € 12,50 Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche
.
Bouillon met gerookte morilles € 12,50
Kalfsbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden
.
Warme tussengerechten:
.
RavioliV € 17,50
Ravioli met bospaddenstoelen, truffel en kruidensaus
.
Coquilles in schelp € 19,50
Coquilles, knoflook, bloemkool, knol, curry en een schuim van limoen
.
Ganzenlever € 19,50
Gebakken ganzenlever, brioche, karamel, bietenstroop en krokante biet
.
Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden
.
.
Hoofdgerechten:
Vegetarische Creatie met aspergesV € 25,00
Creatie van de Chef met dagverse groenten
.
Kabeljauw van Urk € 29,50
Filet van kabeljauwrug, knolselderij en botersaus
.
Tarbotfilet met champagnesaus € 35,00
Filet van tarbot met een crème van peterseliewortel en champagnesaus
.
Kalfs sucade € 29,50
48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus
.
Biefstuk Dry-Aged € 32,50
Gemarmerde biefstuk met gepofte aardappel, paddenstoelen en jus
.
Surf en Turf, € 37,50
Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli
.
Tournedos Rossini € 39,50
Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel
.
Lam van Hollandse bodem € 39,50
Lamsrugfilet met kotelette, biet en peterselie, knoflook en eigen jus
.
.
Kaas:
.
Kazen regionaal en internationaal € 15,00
met Rinze appelstroop, druiven en brood
.
Desserts:
.
“Vuur aan tafel” € 9,95
warm taartje van pure chocolade met roomijs aan tafel geflambeerd
.
“Gevangen” € 9,95
alle smaken gevangen in een dessert
.
“Hemel’s op Aarde” € 9,95
Chocolade, karamel met zeezout, fruit en munt
.
“Souffle” € 15,00
Souffle van vijgen met Roquefort, ijs(aan tafel), koffie en pure chocolade
.
“Appel” € 9,95
huisgemaakte Granny Smith van appelbavaroise, groene chocolade en sorbet
.