temp

 a la Carte

 

 

Brood

Assortiment met roomboter, aioli,  pesto en kruidenboter                         € 5,95

        

 

 

 

 

Voorgerechten:

 

 

 

Proeverij van minigroenten met kruiden.V                                               € 17,50

 

 

 

Carpaccio van rund,                                                                                      € 17,50

Vers gesneden carpaccio van dry-aged en licht gerookt koetsiersstuk, structuren van truffelkaas, chips en aceto

 

 

 

A la minute, aan tafel gerookte Zalm                                                          € 17,50

Vers gerookte en tartaar van zalm, wakamé, kaviaar en wasabi

 

 

 

Tonijn                                                                                                              € 19,50

Verse Tonijn gemarineerd met notenolie, wasabi-soja en limoencress

 

 

Proeverij van eend                                                                                          € 19,50

Geconfijte en gerookte eend met gekuisde eendenlever

 

 

 

 

 

Tartaar de Bottermarck                                                                                 € 19,50

Vers gesneden tartaar van ossenhaas,  kwartelei, truffel,

koekje van Parmezaan en kaviaar

 

 

Zeebanquet                                                                                                      € 24,50

Paling, coquille, tonijn, garnalen met zilte ingelegde mini groenten

                 

 

 

Degustation                                                                                                     € 29,50

Proeverij van 7 kleine voorgerechtjes van de a la carte kaart

 

 

 

 

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

 

                  Zwolse Mosterd V                                                                                         €  9,95

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

 

Bouillon                                                                                                           € 12,50

Kalfsbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden      

 

Kreeftensoep                                                                                                    € 15,00

Vers gemaakte klassieke kreeftensoep

 

 

 

 

 

Warme tussengerechten:

 

RavioliV                                                                                                         € 15,00

Ravioli met bospaddenstoelen, truffel en kruidensaus

 

 

Coquilles                                                                                                         € 19,50  

Coquilles, knoflook, garnalen, bloemkool, knol en curry

 

 

Ganzenlever                                                                                                    € 19,50

Gebakken ganzenlever met Brioche, karamel, Madeleine en appelstroop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

Hoofdgerechten:

 

Vegetarische Creatie V                                                                               € 25,00

Creatie van de Chef

 

Kabeljauw                                                                                                               € 27,50

In roomboter gegaarde rugfilet met gebrande sesam en botersaus 

 

 

Tarbot filet                                                                                                      € 39,50

Filet van Tarbot met zeewier, sesam en champagnesaus

 

 

Tompouce van zeetong en zeefruit                                                                € 29,50

Twee tongfilets in de roomboter gegaard met coquille, garnalen,

 tonijn, gerookte paling en Hollandaise 

 

Zeetong                                                                                                            € 39,50

Gefileerd of geheel gegaard in de roomboter

Met garnituur en saus apart geserveerd

 

 

Eend                                                                                                                           € 27,50

Tamme eendenborst, wild eendenboutje en een bitterbal van pluksel

 

Kalfs sucade                                                                                                   € 27,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met  eigen jus

 

Biefstuk Dry-Aged                                                                                          € 29,50

Gemarmerde biefstuk met gepofte aardappel, paddenstoelen en jus                                            

Surf en Turf,                                                                                                    € 35,00

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

 

Tournedos Rossini                                                                                          € 35,00

Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel

 

Pata Negra                                                                                                      € 35,00

Iberisch wild zwijn, Franchelico, notencrumble en notenjus

 

Hert                                                                                                                   € 35,00

Hertenrugfilet met herfstgarnituur en vijgenjus

 

 

 

 

 

 

Kaas:

 

Kazen uit alle windrichtingen                                                                      € 15,00

met Rinze appelstroop, noten, vijgen, appel en brood   

 

 

 

Desserts:

 

Crème bruleé                                                                                                  € 9,50

Vanille, gember, boerenroom, ecologische rietsuiker, fruit en roomijs

 

 

Hemel op Aarde                                                                                             € 9,95

Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem

 

 

Soufflé                                                                                                             €  9,95

Soufflé  van vijgen met roquefort, walnotenijs en druiven

 

 

Losgeslagen Ti ra mi su                                                                                 € 9,95

Bijzondere creatie van de klassieke Tiramisu                         

 

 

Brandende chocolade                                                                                    € 9,95

Baba van pure chocolade aan tafel geflambeerd met uitgeserveerde vanilleijs