Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221006_183127.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221001_183547.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220628_195502.jpg

 a la Carte

.

                                                                  €  6,95

Oerbrood, a la minute afgebakken

met roomboter, aioli, pesto en kruidenboter                   

        

 

 

 

 

Voorgerechten:

 

 

 

Tartaar van rode biet  V                                                                              € 17,50

Tartaar van rode biet, truffel, sjalot, mosterd, portstroop en bloesem

 

 

 

 

 

Carpaccio van rund                                                                                        € 19,50

Vers gesneden carpaccio, ingelegde groenten, truffelmayonaise en piccalilly

 

 

 

 

 

A la minute, aan tafel gerookte Zalm                                                          € 19,50

Diversiteit van zalm bereiding aan tafel gerookt

 

 

 

Tonijn                                                                                                          € 19,50

Verse rode Tonijn gemarineerd met sesam, olie, wasabi-soja en cress

 

 

 

Eendenlever en appel                                                                                     € 21,50

Terrine van eendenlever, gelei van appel, vijgen en Madeleine

 

 

 

“Vitello Tonato”        Carpaccio met verse tonijn                                      € 23,50

Rundercarpaccio met verse tonijn, truffelmayonaise en aioli

 

 

 

 

 

 

 

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

 

Zwolse Mosterd V                                                                                         €  12,50

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

 

 

Kalfs Bouillon                                                                                                 € 12,50

Kalfsbouillon met  gerookte morilles, bundelzwam en kruiden       

 

 

 

 

 

Warme tussengerechten:

 

RisottoV                                                                                                         € 19,50

Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel

 

 

Coquilles  in de schelp geserveerd                                                                € 21,50 

Coquilles, bloemkool, knolselderij, komkommer en curry

 

 

Garnalen potje                                                                                                € 21,50

Knoflookgarnalen met garnituur geserveerd in een potje               

 

 

Ganzenlever                                                                                                    € 22,50

Gebakken ganzenlever met Brioche, karamel en appelstroop

 

 

Biefstuk van de Runderhaas (100 gram)                                                    € 22,50

Gebakken biefstuk, langzaam gegaard met paddenstoelen en jus                                                                     

 

 Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

 

Hoofdgerechten:

 

Vegetarische Creatie V                                                                               € 27,50

Creatie van de Chef met verse asperges, groenten en aardappel

 

 

 

 

Kabeljauwrugfilet                                                                                           € 29,95

Rugfilet van kabeljauw afgelakt met sesam, komkommer en zeekraal

 

 

 

Zeetong                                                                                                             € 35,00

2 zeetongfilets, gebakken in de roomboter met truffelboter en kreeftensaus

 

Hele Zeetong klassiek gegaard in de roomboter                                        € 70,00

 

 

Kalfs sucade                                                                                                    € 32,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met  eigen jus

 

Eend                                                                                                                  € 35,00

Tamme eendenborst met voorjaarsgroenten en gepofte knolookjus

 

Biefstuk Dry-Aged                                                                                          € 35,00

Gemarmerde biefstuk met polderaardappel, paddenstoelen en jus

                           

Surf en Turf,                                                                                                    € 39,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

 

Tournedos Rossini                                                                                          € 45,00

Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel

 

 

 

 

 

Kaas:

 

Kazen uit alle windrichtingen    7 stuks                                                      € 19,50

met Rinze appelstroop, druiven en geroosterd brood    

 

 

 

 

 

Desserts:

 

Kistje met fruit                                                                                                 € 12,50

Kistje van chocolade met “eetbare grond” fruit en sorbet

 

 

 

 

Hemel op Aarde                                                                                              € 12,50

Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem

 

 

                           

 

Granny Smith                                                                                                  € 12,50

Bavarois van appel met een klokhuis van gekonfijte appel,

groene chocolade en citroensorbet

 

 

 

Crème brulée                                                                           € 15,00

Gesouffleerde crème brulée koud geserveerd

.

.