a la Carte
.
€ 6,95
Oerbrood, a la minute afgebakken
met roomboter, aioli, pesto en kruidenboter
Voorgerechten:
Tartaar van rode biet V € 17,50
Tartaar van rode biet, truffel, sjalot, mosterd, portstroop en bloesem
Carpaccio van rund € 19,50
Vers gesneden carpaccio, ingelegde groenten, truffelmayonaise en piccalilly
A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 19,50
Diversiteit van zalm bereiding aan tafel gerookt
Tonijn € 19,50
Verse rode Tonijn gemarineerd met sesam, olie, wasabi-soja en cress
Eendenlever en appel € 21,50
Terrine van eendenlever, gelei van appel, vijgen en Madeleine
“Vitello Tonato” Carpaccio met verse tonijn € 23,50
Rundercarpaccio met verse tonijn, truffelmayonaise en aioli
Soepen:
Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd
Zwolse Mosterd V € 12,50
Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche
Kalfs Bouillon € 12,50
Kalfsbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden
Warme tussengerechten:
RisottoV € 19,50
Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel
Coquilles in de schelp geserveerd € 21,50
Coquilles, bloemkool, knolselderij, komkommer en curry
Garnalen potje € 21,50
Knoflookgarnalen met garnituur geserveerd in een potje
Ganzenlever € 22,50
Gebakken ganzenlever met Brioche, karamel en appelstroop
Biefstuk van de Runderhaas (100 gram) € 22,50
Gebakken biefstuk, langzaam gegaard met paddenstoelen en jus
Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden
Hoofdgerechten:
Vegetarische Creatie V € 27,50
Creatie van de Chef met verse asperges, groenten en aardappel
Kabeljauwrugfilet € 29,95
Rugfilet van kabeljauw afgelakt met sesam, komkommer en zeekraal
Zeetong € 35,00
2 zeetongfilets, gebakken in de roomboter met truffelboter en kreeftensaus
Hele Zeetong klassiek gegaard in de roomboter € 70,00
Kalfs sucade € 32,50
48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus
Eend € 35,00
Tamme eendenborst met voorjaarsgroenten en gepofte knolookjus
Biefstuk Dry-Aged € 35,00
Gemarmerde biefstuk met polderaardappel, paddenstoelen en jus
Surf en Turf, € 39,50
Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli
Tournedos Rossini € 45,00
Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel
Kaas:
Kazen uit alle windrichtingen 7 stuks € 19,50
met Rinze appelstroop, druiven en geroosterd brood
Desserts:
Kistje met fruit € 12,50
Kistje van chocolade met “eetbare grond” fruit en sorbet
Hemel op Aarde € 12,50
Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem
Granny Smith € 12,50
Bavarois van appel met een klokhuis van gekonfijte appel,
groene chocolade en citroensorbet
Crème brulée € 15,00
Gesouffleerde crème brulée koud geserveerd
.
.