Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221006_183127.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221001_183547.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220628_195502.jpg

 a la Carte

.

Winter kaart 2022 / 2023

.

Brood6,95

Oerbrood,

met roomboter, aioli, paprikamayonaise en kruidenboter, olie en aceto

Voorgerechten:

Terrine van gemarineerde rode biet en ingelegde seizoensgroentenV € 15,00

.

Carpaccio van rund € 19,50

Vers gesneden carpaccio van dry-aged ossenhaas,structuren van truffelkaas, chips en aceto

.

A la minute, aan tafel gerookte Zalm € 19,50

Vers, aan tafel gerookte zalm, tartaar van zalm, wakamé, kaviaar en wasabi

.

Terinne van eendenlever, vijgen, Madeleine € 19,50

Terinne van eendelever, gelei van appel, Madeleine en framboos

.

Tartaar de Bottermarck19,50

vers gesneden Dry-aged ossenhaas met hoisin, mosterd, truffel en kwartelei.

.

.

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

.

Zwolse Mosterd V12,50

Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

.

Bouillon met gerookte morilles € 12,50

Kalfsbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden

.

.

Warme tussengerechten:

.

RavioliV € 17,50

Ravioli met bospaddenstoelen, truffel en kruidensaus

.

Coquilles in schelp € 19,50

Coquilles, knoflook, bloemkool, knol, curry en een schuim van limoen

.

Ganzenlever € 19,50

Gebakken ganzenlever, brioche, karamel, bietenstroop en krokante biet

.

.

Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

.

.

Hoofdgerechten:

.

Vegetarische Creatie V € 25,00

Creatie van de Chef met dagverse groenten

.

Kabeljauw van Urk € 29,50

Filet van kabeljauwrug, edamame, zeezout met parmezaan en limoenschuim

.

Tarbotfilet met champagnesaus € 35,00

Filet van wilde tarbot met een crème van knolselderij en champagnesaus

.

Kalfs sucade € 29,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus

.

Biefstuk Dry-Aged 32,50

Gemarmerde biefstuk met gepofte aardappel, paddenstoelen en jus

.

Surf en Turf, € 37,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

.

Tournedos Rossini € 39,50

Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel

.

Hertenrugfilet € 39,50

gebraden rugfilet met rozemarijnboter en jus

.

.

Kaas:

Kazen regionaal en internationaal € 15,00

met Rinze appelstroop, druiven en brood

.

Desserts:

Vuur aan tafel” € 9,95

warm taartje van pure chocolade met roomijs aan tafel geflambeerd

.

Gevangen” € 9,95

alle smaken gevangen in een dessert

.

Hemel’s op Aarde” € 9,95

Chocolade, karamel met zeezout, fruit en munt

.

Souffle15,00

Souffle van vijgen met Roquefort, ijs(aan tafel), koffie en pure chocolade

.

Appel€ 9,95

huisgemaakte Granny Smith van appelbavaroise, groene chocolade en sorbet

.