temp

 

 

Seizoens-Menu 2020

 dit is een menu wat kan wisselen qua gerechten, daar wij gebruik maken van seizoensprodukten 

  •  
  •  
  • Seizoens Menu 2020  

     

     

    Wij serveren desgewenst diverse broodjes met roomboter, olijfolie, pesto, aioli, zeezout  

    vijf euro vijfennegentig

     

     

     Rouleau van zalm en caviaar

    of

    Carpaccio ingerold met gerookt Hollands Koetsiersstuk

    of

    Proeverij van minigroenten en chips

     

    *****

     

    Mosterdsoep

    of

    Wildbouillon met bospaddenstoelen en kruiden

     

    *****

     

    Coquilles met knolselderij, basilicum en bloemkool

    of

    Pata Negra met hazelnotensaus en crumble van noten

    of

    Risotto met geschaafde truffel en kaas

     

    *****

     

    Kabeljauwrugfilet met vadouvansaus

    of

     Kalfssucade met morillesaus

    Of

    Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood en truffelsaus  

     

    *****

     

    Warme baba van chocolade 

    met vanilleroomijs en een crumble van  noten

    of

    selectie van onze kazen met noten, druiven, brood en appelstroop

     

    *****

    Sweet Tree gevuld met friandises

    met koffie of Thee

     

    Wij zijn bekend met de allergenenwetgeving en kunnen uw eetpatroon aanpassen in het diner of in de lunch

     

  •  
  •  
  • 2 gangen lunch € 25,00

Diner: 3 gangen € 37,50  , 4 gangen € 46,50,    5 gangen € 55,00