temp

 

 

Seizoens Menu Herfst 2022

Gerookte zalm van Urk,

vers gesneden tartaar, roos van gerookte zalm, pani puri, algenpoeder en wasabi

*****

Huisgemaakte Herfst paté,

ingelegde en gemarineerde eend en kalf

*****

Vegetarisch terrine van biet met ingelegde groenten

*****

Zwolse mosterd soep

grove Zwolse mosterd met bouillon van knolselderij en crème fraîche

*****

Kabeljauwrugfilet

gebakken in roomboter met groenten en Hollandaise saus

*****

Biefstuk,

gesneden uit de Chateau Briand met bospaddenstoelen en bosui

5,00 supplement als tussengerecht, € 10,00 supplement als hoofdgerecht

*****

Kalfssucade,

48 uur gestoofd, met eigen jus, rode biet en selderij

*****

Kaas,

Regionaal en Internationaal

met brood, vijgen, druiven en appelstroop

*****

Dessert van de Chef

*****

Illy Koffie of Thee naar keuze

friandises en bonbons