temp

Lunchen

InRestaurant de Bottermarck

lunch op het terras van 01 april 2022 tot en met 30 september 2022

Restaurant de Bottermarck

Vers gebakken OERBROOD met Waldkorn

Broodje gezond, frisse salade met uitgebreid toebehoren 9,50

Gerookte zalm met kruidencrème 9,50

Dobben Kroket ( 2 stuks) met Zwolse mosterd 9,50

Brie met noten en aceto balsamico 9,50

Carpaccio met sla,zuurtjes, kaas en truffelmayonaise 9,50

Warme beenham met honing mosterd 9,50

Pulled Pork met BBQ saus en frisse salade 9,50

Parmaham, meloen, frisse salde en notendressing 9,50

Paninni’s van de grillplaat 125 gram

Boeren ham en Campereilandkaas 7,50

Brie 7,50

Geitenkaas en honing en notenkruim 7,50

Kalfs pastrami, tomaat en pesto 7,50

Uitsmijter van scharreleitjes ( wit of bruin brood )

3 Scharreleieren met ham, kaas en salade 8,50

Omelet met sla en brood met boter

Omelet Naturel 7,50

Omelet met boeren garnituur 8,50

Omelet zalm 9,50

.

Soepen, geserveerd met brood en boter

Heldere bouillon met reepjes vlees 7,50

Zwolse mosterdsoep met kruiden 7,50

Aspergesoep met verse asperges 7,50

.

Specials de Bottermarck

Club Sandwich 3 laags met sla, quacamole en chips 12,50

Verse burger van rundvlees (180 gr) met sla en BBQ saus 12,50

                         en met gebakken ei 14,50

                        of met gebakken ganzelever 19,50

Salades inclusief OERBROOD en boter

Ecologische Boeren salade

Uitgebreide salade met ecologische producten 9,95

Gerookte zalm

Met een frisse salade en limoendressing `9,95

Runder carpaccio

met kruiden salade, zuurtjes, truffelmayo en VSOP kaas 9,95

Geitenkaas Salade

met een frisse salade en honing 9,95

Salade Niçoise

klassieke salade met verse tonijn en ei 12,50

Amerikaanse Salade

met gegrilde kip, noten en kruiden 12,50

Ossenhaaspuntjes

Ossenhaaspuntjes met salade en aioli 12,50

Oriëntaalse Kip

Kip met groenten in soja, curry en gedroogde pinda 12,50

Wij zijn bekend met de allergenen wetgeving en kunnen uw eetpatroon aanpassen in de lunch

SPECIAAL VOOR DE GENIETERS

Garnalen met knoflook en kerriesaus 15,00

Coquille met vadouvan geserveerd in eigen schelp 15,00

Carpaccio van Rund met Parmezaanse kaas en truffel 15,00

Warm en koud gerookte zalm met frisse yohurtdressing 15,00

½ Kreeft gegratineerd met garnituur en saus 19,50

Gegrilde zalm met Hollandaise en asperges 19,50

Zeebaars op de huid gebakken met kruidensaus 19,50

Kalfssucade met rode biet en eigen jus 19,50

Lamsrugfilet met basilicum en knoflook 25,00

Ossenhaas met paddenstoelen en rode port saus 25,00

Asperges, Lekker vegetarisch met aspergequiche 19,50

Flamande met ham, ei, aardappel en botersaus 19,50

Gegrilde zalm, Hollandaise saus 19,50

Vers fruit met sorbet 9,50

Aardbeien met vanilleroomijs 9,50

Chocolade potje gevuld met chocolademousse en fruit 9,50

[/ezcol_1half_end]