temp

Kerst Catering 2021
en Oud- & Nieuw

Geachte Gast van Restaurant de Bottermarck,
Vanaf 01 Januari 2021 kunt u uw eigen menu samenstellen en/of uw eigen smaakvolle gerechten bestellen bij restaurant de Bottermarck.
U kunt ook kiezen voor 
3 gangen verrassingsmenu a € 25,00 per persoon
met keuze tussen vis, vlees of vegetarisch
4 gangen menu
vis, vlees of vegetarisch voor € 35,00 per persoon 
7 gangen proeverijmenu 
voor  € 50,00 per persoon 
Van Dinsdag tot en met Zaterdag,
Bestellen voor 15.00 uur via app, telefoon of mail
Ophalen tussen 16.00 uur en 18.00 uur
 
 

 Menu 2021 tot en met 01 januari 2022 dus ook met de feestdagen

Thuis genieten met heerlijke gerechten van onze keuken van de Bottermarck, waarbij u zelf uw aantal gangen en/of gerechten kunt samenstellen en alleen hoeft te verwarmen of gelijk kan opdienen

 

Voorgerechten:

1]  Roulleau van vers gerookte zalm, uitloopei, wakame en kaviaardressing [ 7,50 p.p.]

2] Vegetarische salade met  en minigroenten en herfstgarnituur  [ 7,50 p.p.]

3] 

4] Warm gerookte zalm van Urk met cocktailsaus en frisse salade [ 7,50 p.p.]

5] Reuze garnalen gemarineerd met knoflook en frisse salade[ 7,50 p.p.] 

6]  Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas [ 7,50 p.p.]

7]  Eendenpate met eendenlever,chutney en Madelaine  [ 9,50 p.p.]

 8]  Wildpate met vijgen [ 7,50 p.p.]

9] 

 

Soepen:

10]  Mosterdsoep a la de bottermarck  [ 7.50 p.p.]

11] Wildbouillon met bospaddenstoelen  [ 7.50 p.p.]

12] Pompoen soep   [ 7.50 p.p.]

 

Tussengerechten:

13]  Coquille met kreeftensaus [ 10,00 p.p.]

14]  Tijgergarnalen met knoflook en kerriesaus [ 10,00  p.p.]

15] Halve kreeft met garnituur gegratineerd [ € 15,00 p.p.]

16] risotto met truffel en paddenstoelen [ € 15,00]

 

Hoofdgerechten:

17] Groenten met paddenstoelen en ravioli [ € 15,00 ]

18] Tongfilets  met kruidensaus en garnituur [ € 17,50 p.p.]

19] Gegrilde zalm met Hollandaise saus [ 17,50 p.p. ]

20] Kabeljauw  met champagnesaus [ 17,50 p.p. ]

 

21] Gevulde parelhoen met notensaus [ 17,50 p.p.]

22] Kalfswang( zacht gestoofd) met rode bietensaus [ 19.50 p.p.]

23] Gebakken ossenhaas met portsaus [ 21.50 p.p. ]

24] Hertenrugfilet met wildjus { 24.50p.p. ]

25] stoofpeertjes 2 stuks [ 5.00 p. 2 stuks]

26] stampotje van knolselderij  met roomboter en room [ 5.00 p.portie]

27] aardappelgratin met truffel, kaas en room [ 5.00 p. portie]

28] wintergroenten [ 5.00 p. portie}

29] gepofte en gegaarde polderaardappelen met tijm [ 5.00 p.portie ]

 

 

Kaas:

30] kazen assortiment met noten/vijgenbrood [ 12,50 p.p.]

 

Dessert:

35] Cheesecake met vruchtensaus en karamel  [ 7,50 p.p.]

36] Tiramisu met koffie caramel [ 7,50 p.p.]

37] warm taartje van pure chocolade [ 7,50 p.p.]

38] Eetbare kerstbal met chocolade mousse, fruit en eetbare sneeuw[ 9.50 p.p.]

 

Wijnen:

Voor speciale wijn wensen kunnen wij u adviseren of in ons restaurant uitkiezen

Bestellen via

bottermarck@gmail.com

0629478823

Wij verzorgen graag uw bestelling[/ezcol_1half_end]