Home Cooking
Voorgerechten:
1] Roulleau van vers gerookte zalm, uitloopei, wakame en kaviaardressing [ 7,50 p.p.]
2] Vegetarische salade met en minigroenten en herfstgarnituur [ 7,50 p.p.]
3]
4] Warm gerookte zalm van Urk met cocktailsaus en frisse salade [ 7,50 p.p.]
5] Reuze garnalen gemarineerd met knoflook en frisse salade[ 7,50 p.p.]
6] Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas [ 7,50 p.p.]
7] Eendenpate met eendenlever,chutney en Madelaine [ 9,50 p.p.]
8]
9]
Soepen:
10] Mosterdsoep a la de bottermarck [ 7.50 p.p.]
11] Wildbouillon met bospaddenstoelen [ 7.50 p.p.]
12] Pompoen soep [ 7.50 p.p.]
Tussengerechten:
13] Coquille met kreeftensaus [ 10,00 p.p.]
14] Tijgergarnalen met knoflook en kerriesaus [ 10,00 p.p.]
15] Halve kreeft met garnituur gegratineerd [ € 15,00 p.p.]
16] risotto met truffel en paddenstoelen [ € 15,00]
Hoofdgerechten:
17] Groenten met paddenstoelen en ravioli [ € 15,00 ]
18] Tongfilets met kruidensaus en garnituur [ € 17,50 p.p.]
19] Gegrilde zalm met Hollandaise saus [ 17,50 p.p. ]
20] Kabeljauw met champagnesaus [ 17,50 p.p. ]
21] Gevulde parelhoen met notensaus [ 17,50 p.p.]
22] Kalfswang( zacht gestoofd) met rode bietensaus [ 19.50 p.p.]
23] Gebakken ossenhaas met portsaus [ 21.50 p.p. ]
24] Hertenrugfilet met wildjus { 24.50p.p. ]
25] stoofpeertjes 2 stuks [ 5.00 p. 2 stuks]
26] stampotje van knolselderij met roomboter en room [ 5.00 p.portie]
27] aardappelgratin met truffel, kaas en room [ 5.00 p. portie]
28] wintergroenten [ 5.00 p. portie}
29] gepofte en gegaarde polderaardappelen met tijm [ 5.00 p.portie ]
Kaas:
30] kazen assortiment met noten/vijgenbrood [ 12,50 p.p.]
Dessert:
35] Cheesecake met vruchtensaus en karamel [ 7,50 p.p.]
36] Tiramisu met koffie caramel [ 7,50 p.p.]
37] warm taartje van pure chocolade [ 7,50 p.p.]
38] Witte chocoladebal met chocolade mousse, fruit en eetbare sneeuw[ 9.50 p.p.]
Wijnen:
Voor speciale wijn wensen kunnen wij u adviseren of in ons restaurant uitkiezen
Bestellen via
bottermarck@gmail.com
0629478823